Vi är Meepo

Vi är experter inom flertal områden och vi realiserar våra kunders digitala dröm och vi gör det med glädje.

Kulturen på Meepo

På Meepo har vi en familjär miljö där vi värdesätter att man både får lära sig av- och ha kul tillsammans med sina kollegor. Förutom en förmånlig utbildningsbudget har vi bland annat bokklubb, lunchföreläsningar och konferenser. Titt som tätt behöver man även komma bort från vardagen och då kan det hända att vi hyr en stuga i skogen bara för att hacka spel i en vecka. Vi tror på work-life-balance vilket reflekteras i våra personalförmåner, flexibla arbetstider och möjlighet att jobba remote.

“Vi har en kultur som kännetecknas av samarbete och välvilja. Jag är mest stolt över att vara en del av ett företag som tar sina ledord på så stort allvar. Det är inte bara prat om att lämna ett positivt avtryck på världen, utan vi jobbar hårt för att nå dit.”

- Carl-William, Utvecklare

"Jag har det bästa av två världar, härliga kollegor och roligt arbete. Jag tycker om den prestigelösa och lojala kulturen vi har, och ingen fråga är för liten eller för stor. Vi försöker alltid hjälpa varandra oavsett vad. Jag är stolt över att vara en del av något bra. Våran värdering "En bättre värld" är djupt rotad i företaget och allt vi gör."

Sandra, Projektledare och UX-Designer

Vad innebär det här för dig?


  • Individuell utveckling: Vi värdesätter våra anställda och jobbar ständigt med personlig- och professionell utveckling. Vi anordnar lunchföreläsningar och bokklubb för ökad gemenskap och kunskap. Vi har en generös utbildningsbudget för att öka kompetensen.

 

  • Work-life-balance: Vi har kul tillsammans på- och utanför jobbet. Vi förstår att allas liv ser olika ut och gör det därför möjligt för våra anställda att jobba flexibelt och till viss del remote.

 

  • Personalförmåner: Konferenser varje år som tar oss till när och fjärran, friskvårdsbidrag, arbetsutrustning, tjänstepension och en utbildningspeng. Förutom det, så får du välja din tårta när du fyller år och vi gillar fester, därför har vi årligen en jul- och sommarfest, men inte bara det vi har som mål att ha 11 events i år.

 

  • En bättre värld: vi gör vad vi kan för att bidra till en bättre värld och vi tror på att alla kan göra en skillnad

 

Att vara en del av Meepo

Våra medarbetare är vår framgång och mest värdefulla tillgång. De är hjärtat av vårt företag. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner tillhörighet och att de är en del av Meepo.

 

Vill du bli en del av Meepo?

Vi letar efter medarbetare som delar samma värderingar som oss, har ett brinnande intresse för teknik och vill tillsammans skapa bättre värld. Är det dig vi söker?

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor